قاضی بازنشسته قاچاق کالا و ارز
قاضی بازنشسته قاچاق کالا و ارز موضوع این مقاله می باشد. شما چنانچه دنبال یک وکیل با تجربه بگردید می توانید با مجموعه ما کار کنید. ممکن است شما مشکل داشته باشید و به وکیل قاچاق کالا نیاز داشته باشید.می توانید با شماره ۰۲۱۶۵۵۰۸۷۵۴ تماس بگیرید.قاچاق مصادیق مختلفی از قبیل ارز کالا انسان اسلحه مهمات آثار باستانی و… را در بر میگیرد.پکه به طور کلی به مفهوم حمل و نقل کالا از نقطه ای به نقطه دیگر به نحوی که ناقض ممنوعیت یا حائز محدودیتی باشد را شامل می شود.
آنچه در این مقاله می خوانید
چرا در پرونده قاچاق به وکیل بازنشسته نیاز است
امر قاچاق از جرایم ناپسندی است که متاسفانه امروزه در کشور ما ترویج پیدا کرده و افرادی خواسته و یا ناخواسته بدون داشتن اطلاعات کافی از طریق راه های نامشروع درگیر آن می شوند.در این خصوص باید برخورد صحیحی صورت بگیرد تا افراد کمتر درگیر این قبیل موارد بشوند.به همین منظور لازم است ست که در خصوص روبرویی با اینگونه مسائل و یا قبل از آن از کمک مشاوره یک وکیل متخصص در این حوزه بهره بگیرید و از دانش و تجربه ایشان استفاده کنید.تا ایشان بتوانند اطلاعات لازم را به شما بدهند و اقدامات لازم را در خصوص پرونده شما انجام دهند
سوالات متداول
در این قسمت قصد داریم در خصوص سوالات متداولی که ممکن است از یک قاضی بازنشسته قاچاق کالا و ارز پرسیده شود شما را آگاه کنیم
قاچاق ارز چیست
قاچاق ارز مصادیق مختلفی از جمله ورود یا خروج از کشور بدون رعایت تشریفات قانونی و یا معامله ارز از قبیل خرید و فروش و حواله توسط افرادی که صراف نیستند و از بانک مرکزی و یا از بانک یا موسسه مالی اعتباری دارای مجوز اجازه این کار را اخذ نکرده اند.و معامله ارز را به صورت غیرقانونی و از مسیر غیر مجاز ز بدون رعایت تشریفات قانونی انجام میدهند دارد.
قوانین مربوط به قاچاق کالا و ارز سال ۱۳۹۲ تصویب شد که سال ۱۳۹۴ شامل اصلاحاتی شد.و بر این مبنا اگر شخصی مرتکب قاچاق ارز شود ارز مذکور را ضبط و ایشان را به پرداخت جریمه نقدی ارز ورودی به ارزش ۲ برابر آن و در خصوص ارز خروجی به جریمه نقدی تا ۴ برابر آن محکوم می کنند.
این مقاله را بخوانید:وکیل سرقفلی در شهریار
کالای قاچاق چیست ؟
ابتدا می خواهم در مورد کالاهای قاچاق توضیح دهم کالاها به سه دسته مجاز ز مجاز مشروط و ممنوع تقسیم می شوند.کالاهای مجاز شامل کالاهایی است است که صادر و یا وارد کردن آن با پیشرو گیری آیین نامه های گمرکی نیازی به اخذ مجوز ندارد اما کالاهای مجاز مشروط کالاهایی هستند که صادر و وارد کردن آن علاوه بر نیاز به اجرای آیین نامه های گمرکی و بانکی نیاز به اخذ مجوز نیز دارد. در خصوص کالاهای ممنوع که به طور کلی صادر و یا وارد کردن آن طبق قانون ممنوع است و در صورتی که فردی مرتکب قاچاق کالاهای مذکور شود ای ویزیت شده و به جزای نقدی محکوم میشود.
و این جریمه در خصوص کالاهای مجاز در حدود یک تا دو برابر ارزش کالا در خصوص کالاهای مجاز مشروط معادل یک تا سه برابر ارزش کالا و در خصوص کالاهای یارانهای ۲ تا ۴ برابر ارزش کالا می باشد.البته لازم به ذکر است ست که مجازات جرم قاچاق وابسته به ارزش کالا نیز می تواند متفاوت باشد.برای مثال اگر کالایی ارزشی تا یک میلیون تومان داشته باشد جزای نقدی معادل دو تا سه برابر ارزش آن است.و در صورتی که ارزش کالا از ۱۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان باشد جزای نقدی معادل ۵ تا ۷ برابر ارزش کالا می باشد.
علاوه بر آن تا دو سال مجازات زندان را نیز در بر دارد و اگر ارزش کالا بیش از ۱۰۰ میلیون تومان باشد.ممکن است جزای نقدی معادل ۷ تا ۱۰ برابر ارزش کالا بعلاوه مجازات زندان تا پنج سال را در بر بگیرد.